ISO STANDARDI - UNAPREĐENJE POSLOVANJA

Ovo je priča o četiri čovjeka koji se zovu SVAKO, NEKO, BILOKO i NIKO. Trebalo je uraditi neki važan posao i SVAKO je bio siguran da će NEKO to uraditi. Budući da je to mogao uraditi BILOKO, nije uradio NIKONEKO se naljutio zbog toga, jer je to posao koji je trebao uraditi SVAKO. SVAKO je mislio da će to uraditi BILOKO, ali NIKO nije uradio ono što je trebao SVAKOZavršilo se tako da je NEKO naružio SVAKOG zato što NIKO nije uradio ono što je mogao uraditi BILOKO!

Da se ovo ne bi dešavalo rješenje je unaprijediti: organizaciju, upravljanje procesima, komunikaciju unutar organizacije, komunikaciju s kupcima i dobavljačima uvođenjem sistema upravljanja kvalitetom prema međunarodnim ISO standardima.

Naši konsultanti imaju dugogodišnje iskustvo i niz referenci kod uvođenja sistema upravljanja kvalitetom i  pripremanja organizacije za certificiranje prema standardu ISO 9001:2015.

Pored toga, pružamo konsultantske usluge kod implementiranja standarda ISO 14001, ISO 17025, te različitih tehničkih standarda.

Naš konsultantski tim priprema organizaciju za certificiranje tako da analizira stanje u organizaciji, podučava zahtjevima standarda koji treba implementirati i u saradnji s ključnim zaposlenicima definiše najbolje rješenje koje ispunjava zahtjeve standarda.

U okviru pripreme za certificiranje sistema kvaliteta obučavamo interne auditore, pomažemo kod provođenja internih audita i predcertifikacijsku provjeru.